Webdesign

Wij kunnen voor u een website ontwerpen zoals u dat wenst. Samen met onze kennis van design, internet, zoekmachines en bezoekersgedrag en uw kennis van uw bedrijf en/of product ontwerpen wij naar uw wensen een website die zoveel mogelijk past bij uw bedrijf en/of product en de bezoeker aanspreekt.
Traffic
Ook op het gebied van traffic (aantallen bezoekers op uw site) kunnen wij u adviseren en sturen, want zonder traffic heeft u weinig aan uw site. Uw site dient ook een visitekaartje en etalage tegelijk te zijn van uw bedrijf en uw product, waardoor er direct of indirect meer omzet gegenereerd wordt.
CMS
Als u een website heeft, moet deze ook regelmatig aangepast worden, want een stilstaande site waar niets gebeurt is niet interessant en verliest aandacht. Tegenwoordig zien wij steeds meer dat bedrijven; nieuws, een stemming, activiteiten/evenementen, downloads, etc. op hun site zetten zodat bezoekers terugkomen en geïnteresseerd blijven. Dit kan echter een prijzig verhaal worden als u steeds de ontwerper van uw site aan het werk moet zetten.
Gelukkig zijn er ook Content Management Systemen (CMS). Via dit systeem kunt u teksten, afbeeldingen, links, etc. op elk moment dat u het wenst aanpassen en toevoegen. U betaald hiervoor een vast bedrag van € 23,80 (incl. BTW) per maand. Wilt eens kijken hoe één en ander werkt? Log dan <hier> in met gebruikersnaam demo en wachtwoord demo. Ook deze site wordt beheerd met (een nieuwe versie van) het CMS.
Webshop
Uw product kan ook geschikt zijn voor verkoop via internet. In dat geval kunnen wij voor u een webshop inrichten welke volledig geïntegreerd is in uw site. De shop kunt u zelf vullen en bijhouden. Wij hebben diverse shops gebouwd en de cliënten zijn uitermate tevreden daar het altijd extra omzet genereert. Ook kunt u uw (internet)cliënten verzoeken om via internet met bijvoorbeeld iDEAL, PayPal, etc. te betalen. In dat geval heeft u direct de beschikking over de betaling en loopt u geen risico. Wij kunnen u adviseren over iDEAL en/of PayPal en deze bij u in de shop integreren.
E-commerce
Een andere mogelijkheid is dat u uw bestaande cliënten aanspoort om zoveel mogelijk gebruik te maken van internet. U kunt door ons een, door een gebruiksnaam en wachtwoord, afgescheiden gedeelte van uw site laten inrichten waar uw cliënten informatie aantreffen welk specifiek voor hun bestemd is.